torsdag den 6. juni 2013

Ungkusse søger moden mand



Jeg er en ung kusse - og stolt af det. Men jeg har en tendens til at finde sammen med ældre mænd. Og det er ikke kun de almindelige fem års aldersforskel vi taler om, men mindst otte og ofte mere. Jeg plejer at sige, at de kan noget andet, med hvad? Og er det absolut positivt? Holder det med ældre mænd?

Hmm nja altså.  For det første har de altid en masse bagage med sig, så som barn på vej,  en forlovet,  en kæreste, en stor krise i livet - find selv på flere. Er det noget, jeg gider bruge tid på i min alder? Jeg skal jo  leve livet - rende rundt fra diskotek til diskotek i en ti-hestes brandert. Ikke vide, hvad der er op og ned, men forhåbentlig finde en taxa og fremstamme min adresse.


Så hvad er det lige, der sker for min tendens? Er det måske, fordi jeg er 80 år inden i? Holder af at spille kort og går i seng kl 21 - helst ikke senere! Bruger dejlige gamle danske ord? Har en bingo klub om søndagen?

Nej, i virkeligheden skyldes det, at jeg har en illusion om, at ældre må være mere modne - de ikke vil holde mig for nar, de er ærlige og vil mig 100% uden at være teenage-forvirrede. Måske er jeg lidt naiv, for sandheden er dog en noget anden. Gammelt kød kan sgu også skuffe, været mere forvirret end små teenage drenge, lyve og alt andet, som ikke passer til min illusion.

Og det irriterer mig! Og ja, jeg ved godt, at det ikke er alle mænd over 30, der er sådan, men tillad mig lige at være bitterkussen! For jeg er træt af teenage-forvirrede mænd, som  gerne vil, og så ikke, og så vil de, også ikke. STOP det - vær en mand og gør, hvad du har lyst til. Og vil du gerne knalde mig, så drop det der 'nu vil jeg, nu vil jeg ikke'-pis. Du er et skuffejern (ja, det er så den mandlig pendant til narrefisse, indtil der er fundet et bedre), når du gør det, og du har forhåbentlig selv mødt en narrefisse eller to i din tid - og det er ikke sjovt vel?!

Nå - bitterkusse slut. Holder de ældre mænd så? Det tror jeg, de gør. Det er nok mere mit valg af mænd, end det egentlig er deres alder, der er noget galt med. Og dumme mænd kommer (desværre) i alle aldre. Men jeg har besluttet at tage sagen i egen hånd. Fra nu af skal alle, der har en bagage screenes. Og alt der bipper (her snakker vi: gift, forlovet, kæreste, gennembrud med X'er og så videre i den dur) skal ikke nyde noget som helst af mig.

32 kommentarer:

  1. hej jeg vil gerne knep dig

    SvarSlet
    Svar
    1. stor pik søger sød pige til hygge sex 54 år altid liderlig håber du er en sperm elsker der vil sluge mine store dråber hej ses bor i det sydjy

      Slet
  2. Hallo lille pige, jeg er en ældre fyr og kan godt se dine positive sider..
    Jeg er villig til at se på dig, men lidt afhængig hvor du bor...
    Preb

    SvarSlet
  3. Hej det lyder spændende er rn fyr fra vsj. Kunne godt tænke mig en ung kvinde ss

    SvarSlet
  4. Utraditionel tanker. Spændende og udfordrende til dialog!

    SvarSlet
  5. Erfaren Herre 60 år søger kvinde/tøs til pirrende oplæring og afretning under trygge rammer.
    Dit udseende, alder og erfaring er i denne sammenhæng ligegyldig blot du er villig til at underkaste dig din Herres vilje, lyster og mål med dig.
    Tænder dette dine inderste lyster, behov og drømme vil du ikke fortryde at du skrev til ovenstående mail adresse for nærmere oplysning.
    Ønsker du evt. bare at prøve det at få en uforpligtende endefuld er du også meget velkommen til at skrive.
    Kærlig hilsen din Herre og opdrager.

    SvarSlet
  6. Smukt skrevet og tanke gang. Stiller min "bagage" til screening! Og alt der bipper (ugift, ingen forpligtelse), men mange års erfaringer. Kærligste din Touro..

    SvarSlet
  7. søger selv ung pige til skøn sex , gerne møde dig
    skulle herpå være andre som er interesseret i møde en moden mand på 46 så skriv
    teensoges@jubii.dk

    SvarSlet
  8. Hej jeg er en sporty pæn moden mand på 49 år som elsker sex og tænder på ung kvinde, skriv til mig på 41402219 knus jesper

    SvarSlet
  9. jeg søger en tøs der har mod og lyst på et herrer – tøs forhold og hvor opdragelse af tøsen og lære hende at tilfredsstille sin herrer. Og tænkte at jeg lige ville høre hvordan det går med din søgen og om dette nævnt herover kunne have nogen interesse for dig.
    Er det noget for dig så send mig en mail med nogle linjer om dig og hvad du kan tilbyde.
    dominans@prosh.dk

    SvarSlet
  10. sikker på du kan klare en voksen herre ;) s.m-n@hotmail.com

    SvarSlet
  11. Hej ung kusse vil da gerne finde ud af noget send mig en email taltilmig@hotmail.com

    SvarSlet
  12. hej frække tøs ,jeg er fræk moden fyr som gerne vil møde dig

    flirt@live.dk

    SvarSlet
  13. søger en ældre mand til min unge kone anyone

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror på har det du / I søger. Er gentlemen i alle sanse (siger alle som kender mig), kan og vil tilfredsstille det ønskede behov. På genhøre :)

      Slet
    2. Hvor holder i til s.m-n@hotmail.com

      Slet
    3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
    4. Hvor bor i henne? Of hvor ung er din kone?

      Slet
  14. Tror på har det du / I søger. Er gentlemen i alle sanse (siger alle som kender mig), kan og vil tilfredsstille det ønskede behov. På genhøre :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror på har det du / I søger. Er gentlemen i alle sanse (siger alle som kender mig), kan og vil tilfredsstille det ønskede behov. På genhøre :)

      Slet
  15. hej ,fyr på 46år bor i Helsingør er helt klar på dig ring hvis du har lyst nr 41618120 mvh jan

    SvarSlet
  16. jeg er en mand på 50 år og mangler en ad være sammen med de ¨kun jo god være dig jeg bor i odense

    SvarSlet
  17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  18. Hey jeg er 35 år og vil med glæde mødes med dig til
    Hedt sex �� jeg tænder på at slikke galt fisse håber at høre fra dig.

    Ps. Hvad er din alder smukke

    SvarSlet
  19. Hej jeg kunne godt tænke mig at møde dig til en masse dejlig sex

    SvarSlet
  20. Hej jeg kunne godt tænke mig at møde dig til en masse dejlig sex

    SvarSlet
  21. jeg vil gerne kneppe dig til din og min fornøelse du skriver

    SvarSlet
  22. Hej med dig, du lyder da for god til at være sand! men søger du stadig syntes jeg du skal prøve at kontakte mig. for du virker klar som en for mig, detaljer kan vi skrive om privat.....håber du skriver tilbage....knuz

    SvarSlet