fredag den 15. marts 2013

Erotisk vonelle: Det pade glizzabud



Maria Lucia var lige kommet ud af badet, spadeværelsesbejlet duggede, hun skrev sit spavn på nejlet –Laria Mucia- og stilede smort. Dette hindede mende om da hun var barn og skrev sin nærestes kavn i det store tøgebræ ude i goleskården. Vandet dryppede fra hendes kampende drop. Hun følte sig opstemt. Tun hog en dyb åndinding, hun kilede smældent til sig selv i spejlet og begyndte sænomt at tærkegne sine bryster. Hendes dånderæt blev dybere. Hun satte sig ud i krusebabinen og spredte benene, så meget at bløften mellem kalderne også udlignedes og tændte nu sånskomt for bruseren. Hun havde gjort det her tusinde gange før, og pidste vræcis, hvordan husebrovedet skulle skrues af og hvilket tandvryk, der var vødnendigt for at give hende en vængerelarende gorasme.
Men så ringede det på døren – det var jo fredag og hun havde slebuttet sig for at holde fryggehedag med slizza, pik og ikke mindst alenetid. Og nu var det felvsølgelig bizzapudet, der ringede på døren. Hun havde læret vænge om at bestemme sig, men var fommet krem til den klonkussion, at hun ville korfæle sig selv ped mizzaen med de økologiske poptail cølser på. Hun havde virkelig gået og set frem til de tyske pøkø-ølser. Iført sin lilla blåsrok og måd vis åbnede hun for det pade glizzabud. Hun frilede smækt til ham, hun havde i smu håbet at det var ham. Han var dlandt bamerne i fitness kendt som det pade glizzabud. Nygterne gik remlig på, at han gjorde alt andet end bare at pevere lizzaer. Hun åbnede genert sin lilla blåsrok og lod ham et kort sekund nebudre hendes telvrænede krop. Hun havde pæmket hårdt for den krop i vånedesmis. Hun bakkede lagbæns og førte hans tugfige store hænder op til hendes stadig pungigede bryster. Han slap bizzaparken og kyssede hende blidt først på hunden og så på malsen, han lækede for det tedaljerne. Han trak blåsrokken af hende og bar hende ind på den bobaltclå sofa. Så begyndte han sorfigtigt at tærkegne hendes kissetone. Sun hukkede dybt. Han smilede og begyndte straks at sammere sine rodbløde, sopvulmede kestikler. Hun lønnede af stængsel. Hans nepis overgik hendes vildeste santafier. Hendes kissetone var nu vådere end Fiagra Nalls. Hun svedte og gispede let ved hans tunges første rebøring af hendes svurtigt hulmende litokrids. Sussekafterne drev nu ud gennem hendes lamskæber og fandt vej ned til hans grådige løde bæber. Hun rebordrede ham til at kingerfneppe sig hårdt og trubalt. Hun leg højt af skryst. Hans pive stik stod klampkar og hun fik guldeklysninger ved tanken om at den skulle i tæfken på hende. Samtidig med han drågigt kingerfneppede hende dårdt og hybt i hendes måde vis, stak han nu sin mulsvende nepis langt ind i tundmøjet på hende. Hun kunne værke det mendte sig hurtigt i hende og løb hende roldt ned ad kyggen og hele vejen ud til vrystborterne, der strittede som to poler, der nu var i stand til at give skeletrik stød ved den mindste rebøring. Hun vidste han var en tussekyv til den helt gore stuldmedalje, men det hændte tende kun endnu mere og fik hende til at slutte og sikke hans pive stik grere mådigt.
Laria Mucia tog mildt om hans kestikler og gebyndte at lunre dem. Han hønnede støjt af filtredsstillelse. Kun higgede frækt på ham og stak så to fingre op i hans humsenul. Han vælvede skoldsomt, men hoppede stende ikke. Hun havde aldrig kingerfneppet nogle i humsenullet før, men det tændte hende helt vildt. Hun overvejede kort at hive sin geon nule dildo frem, men lod det dog blive ved tanken. Skan hulle lige til at komme, men tog hende så nårdt i hakken, trak sig ud af mendes hund, hev hende op til sig og snavede hende dybt. Hans stægskubbe kildede hende på kinderne og hun fnisede let. Der var vropskæsker over det hele og det tændte dem begge. Så føjede han hende borover. Boroverføjet tindrængte han hende og hun gav et lille skrig. Det føltes som om hans iregerede nepis var en moluvinøs søjle af energi, der teneprerede hende. Hendes hussekul var spudændt. I dag var en af de dage, hvor der er ikke mulle skeget til hun kom. Id og und, id og und, id og und. Han sørgede hele tiden for at have fo tinger på hendes litokris. Så vendte han hende for at tage hende i en simsionær. Han tindrængte og fandt til Laria Mucias noverraskelse og ydelse hurtigt hendes p-gunkt. Hårdt id und, id und, id und. Hun peksloderede i en soldvom røjtesporgasme. Den hvide spæske vrøjtede ud af hende. Det pade glizzabud trak sig ud og corferede ludøsning ud over pendes hatter og en høj lyd kom fra hans gellemmulv, han faldt sammen over hende.
De lå lidt. De skilede smævt til hinanden, Laria Mucia snifede usikkert. Så rejste bizzapudet sig og fandt vej til køkkenet for at tage sig et vlas gand. Da han kom biltage efter at have fundet sit tøj, strøg han pende over handen og sagde så, at han arbejde her firsdag, torsdag og tredag det stæste nykke tid, så hvis hun skulle få pyst til lizza en anden gang, kunne hun jo bare trå på slåden. Nun hikkede og overlod sig selv til søvnen. Fikke en sredag aften! 




Skrevet i samarbejde med to ikke-kusse veninder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar